Hotfix aanvragen zonder Microsoft te bellen

Sommige hotfixes zijn alleen beschikbaar als je telefonisch contact opneemt met Microsoft. Tijdens het lezen van een van mijn favo-blogs kwam ik onderstaande link tegen. Via deze link is het mogelijk om zonder contact op te nemen een hotfix te krijgen. Je krijgt binnen een paar uur een e-mail retour met daarin de link van de te downloaden hotfix.

 De blogger in kwestie (Aaron Tiensivu) schreef hierover het volgende :

Short of compiling new programs that take advantage of the new Vista SP1 SDK changes, I don’t know if this new kernel has the new features or not.

I do know that it does fix more than just what is mentioned in this KB article, because my Vista system is running more like my Windows 2008 virtual machines. It seems like it is using less memory and booting faster, but that might just be wishful thinking. Considering that they are 4115 builds apart, it shouldn’t be too surprising.

Check out the KB article here.

You can easily request hotfixes through e-mail by clicking on the ‘Request MS hotfix’ on the left side of my website. It will direct you to a web form on Microsoft’s site that will send you the hotfix you request automagically within 8 business hours.

Please don’t abuse the service though – in the past, it required a phone call to PSS.  

Ik het bovenstaande hotfix aangevraagd (via het formulier) en had binnen een paar uur inderdaad een link in mijn mailbox met daarin de procedure om de hotfix te downloaden. Owja…zou ik zowat vergeten de link te geven via welke  je de hotfix kunt aanvragen –> Request MS Hotfix