Alweer een paar nieuwe Live diensten

Windows Live Banner small

Alweer een paar nieuwe Live diensten waar je eigenlijk toch niet zonder kunt.

Office Outlook Connector
Als je net als ik een aantal Windows Live Hotmail accounts hebt en een ‘gewone’ Pop3/IMAP mailbox wil je dit natuurlijk allemaal vanuit een applicatie kunnen managen/lezen. Speciaal voor deze groep (en daar horen we toch allemaal bij?) heeft Microsoft de gratis Office Outlook Connector voor gemaakt. Met deze connector kun je vanuit je Outlook 2003 of 2007 gewoon je Windows Live Hotmail checken.

Klik hier om de Outlook Connector software te downloaden.

Shared View
Ook SharedView is een erg handige applicatie voor diegene die wel eens een applicatie willen delen (stel je een familielid voor die even iets niet voor elkaar krijgt). Je kunt SharedView vergelijken met een ‘light’ versie van Live Meeting.

Klik hier om hem te downloaden.