Bekijk de space shuttle ‘Edeavour’ nu overal ter wereld via Microsoft’s Photosynth

Maanden geleden werd ik al gewezen op Microsoft’s Photosynth. Een nieuwe manier van het bekijken van digitale foto’s. Diverse locaties waren al te bekijken (van het Piazza San Pietro in Rome tot Gyeongbokgung in Zuid-Korea), maar sinds kort is daar ook een 3d View van de Endeavour Spaceshuttle aan toegevoegd.

 MS Photosynth NASA

Voor het eerst is het, voor mensen over de gehele wereld, mogelijk om honderden high resolution foto’s te bekijken van de space shuttle Endeavour, Launch Pad 39A en het ‘Vehicle Assembly’-gebouw op NASA’s Kennedy Space Center in Cape Canaveral. Klik hier om direct naar NASA pagina te gaan bij MS Photosynth.

Voor meer informatie over het Microsoft Photosynth systeem verwijs ik je graag naar de de Photosynth website.