Windows Vista SP1 Succesvol Geinstalleerd

De aanloop was een beetje stroef, maar nadat ik het voorbereidende werk goed had afgerond kon ik Service Pack 1 installeren.

 
Als je Automatically restart my computer aanvinkt dan zal je computer automatisch opnieuw opstarten (hoe kan het ook anders) na de installatie van het Service Pack.

Voor meer screenshots moet je even op Read More klikken.

 
Het proces duurt helaas (in mijn geval op een laptop met een trage schijf) langer dan 30 minuten 🙂

Nadat mijn computer gereboot is geeft de SP1 installer helaas aan dat de installatie mislukt is en vervolgens wordt de machine opnieuw opgestart.


Tot mijn grote verbazing is Service Pack 1 wel geinstalleerd na een reboot.

Helaas kan ik (om verzoeken te voorkomen) gelijk wel aangeven dat ik helaas SP1 niet met jullie kan delen, maar zoals je overal hebt kunnen lezen kun je hem gewoon downloaden als je goed zoekt. 🙂

 • Oscar

  Heej Helmer. Heb gisteren ook Visata SP1 geinstalleerd. Maar het is wel heel erg buggy. Kan bijvoorbeeld Aero niet meer aanzetten en kan ook niet meer in het Control Panel komen. Heb jij toevallig ook wat bugs en deoplssingen hievoor? Of heb ik gewoon een verkeerde versie geinstalleerd/

  Alvastbedankt

  Oscar

 • debieb

  mij lukt het niet doe precies wat hij doet

 • Ik heb Sp1 alleen op m’n laptop geinstalleerd. Helaas pindakaas ben ik nog een week niet in de gelegenheid om het voor je te checken (‘k op een welverdiende vakantie, zonder computer/laptop)… Gelukkig hebben ze daar wel internet 🙂

  Als ik thuis ben ga ik er wel ff naar kijken

  grtz,
  Helmer

 • Zie ik hier nou mensen klagen over een *beta* service pack?

 • Hey,

  Je zou het haast denken he 😉 Volgens mij is het niet zo zeer klagen, maar meer opmerken dat bepaalde zaken (in het geval van de melder) niet meer helemaal goed werken.

  Ik moet zeggen : Op mijn laptop draait SP1 goed BEHALVE dat mijn laptop sinds die tijd af en toe spontaan uitvalt (alleen nu is mijn laptop erg brak en oud, dus het kan ook daar aan liggen).

  Groeten,
  Helmer