Windows DreamScene eindelijk gereleased!

Een paar dagen geleden las ik op Tweakers.NET een bericht over het uitblijven van Windows Vista Ultimate Extra’s. Een respons heeft niet lang op zich laten wachten, want vandaag trof ik onderstaande melding aan toen Windows Update het tijd vond om te checken of er nog updates waren…

…met andere woorden : YESSssss…eindelijk is Windows DreamScene het beta stadium ontgroeit en is hij als Officiele Windows Vista Ultimate Extra te downloaden.

Bij een groot aantal mensen schijnen ook de taalpakketten niet meer te downloaden te zijn. Dit zou op z’n laatst eind oktober opgelost moeten zijn en dan zijn ze weer te downloaden. Het probleem schijnt hem te liggen in het feit dat de installatie van die taalpakketten bij veel mensen fout loopt. Nu moet ik zeggen dat ik ze nog gewoon kan downloaden en dat ik er zelfs een aantal geinstalleerd heb staan, dit heb ik alleen wel gedaan na de installatie van Vista en dat was alweer een tijd terug.