Windows Live SkyDrive ook beschikbaar in NL

Windows Live SkyDrive Beta

Windows Live SkyDrive is ook beschikbaar in Nederland! In Augustus berichtte ik er al over, toen was Windows Live SkyDrive helaas nog niet te gebruiken in Nederland. Wil je weten wat Windows Live SkyDrive precies is, kijk dan even op mijn vorige blogbericht over SkyDrive.

Ik was me vanavond even aan het verdiepen in de nieuwe beta startpagina van Live.com (http://home.live.com) en ontdekte dat ik ineens ook een snelkoppeling naar SkyDrive zag staan. Natuurlijk moest ik er gelijk op klikken en zie hieronder het resultaat (klik even op de afbeelding voor een vergroting).

Klik voor een vergroting

 • Thank you for sharing!

 • Thank you for sharing!

 • Helmer

  You’re welcome 😉

 • Helmer

  You’re welcome 😉

 • 20 okt 2007: When I login I get this message: “Niet beschikbaar in jouw regio”… How can this be?

 • 20 okt 2007: When I login I get this message: “Niet beschikbaar in jouw regio”… How can this be?

 • Very strange! When I visited your website I could click on the SkyDrive link and watch your free ringtunes 😉

  I think you fixed it didn’t you?

 • Very strange! When I visited your website I could click on the SkyDrive link and watch your free ringtunes 😉

  I think you fixed it didn’t you?

 • Van wie “moest” je erop klikken? 😛

 • Van wie “moest” je erop klikken? 😛

 • van niemand…vandaar dat ik ook zei I Could….

 • van niemand…vandaar dat ik ook zei I Could….