Lanceringswebsite Windows Server 2008 aktief

HerosHappenHere

De launchwebsite voor Windows Server 2008, Visual Studio 2008 en SQL Server 2008 is aktief! Op de website www.heroeshappenhere.com wordt de lancering van de drie nieuwste Microsoft producten aangekondigt. Op 27 februari 2007, zoals hier al eerder te lezen was, worden de producten tijdens een groot evenement in Los Angeles.

Via de website kun je binnenkort informatie vinden over het event vinden, je kunt je er registreren en ook zal er studiemateriaal beschikbaar gesteld worden zodat je kunt laten zien hoe technology een held van je kan maken.

Heroes Happen Here, and make sure you don’t miss out!

 • Helmer, leuke blog. Leuk om te zien dat meerdere IA’ers hun gedachten met de buitenwereld willen delen. Ik ben zelf al aan de slag met SQL Server 2008, mogelijk kunnen we snel een afspraak maken om te kijken naar wat jij al met de 2008 tooling hebt gedaan.

  gr Johan

 • Helmer, leuke blog. Leuk om te zien dat meerdere IA’ers hun gedachten met de buitenwereld willen delen. Ik ben zelf al aan de slag met SQL Server 2008, mogelijk kunnen we snel een afspraak maken om te kijken naar wat jij al met de 2008 tooling hebt gedaan.

  gr Johan

 • Hey Johan,

  Thnx! ‘k ben om eerlijk te zijn nog met SQL 2005 bezig, maar Server 2008 is iets waar ik al een aantal maanden mee ‘aan het spelen’ ben. vooralsnog draai ik het nog in mijn thuis-test-omgeving ;).

  Gr.
  Helmer

 • Hey Johan,

  Thnx! ‘k ben om eerlijk te zijn nog met SQL 2005 bezig, maar Server 2008 is iets waar ik al een aantal maanden mee ‘aan het spelen’ ben. vooralsnog draai ik het nog in mijn thuis-test-omgeving ;).

  Gr.
  Helmer