Microsoft geeft thuisgebruikers extra ondersteuning bij Windows Vista

Windows Vista Service

Microsoft heeft vanaf vandaag een speciale website in het leven geroepen om consumenten te ondersteunen bij problemen met Windows Vista. Op http://www.windowsvistaservice.nl/ kunnen gebruikers van Windows Vista ondersteuning vinden als ze er zelf niet meer uitkomen.

Deze website is gelanceerd na een regen van klachten die via deĀ Consumentenbond waren aangemeld. Nu moet ik wel zeggen dat ik naar het klachtenformulier van de Consumentenbond heb gekeken en dat het wel erg eenzijdig is. Er werd niet echt doorgevraagd, je kon alleen kiezen uit een aantal voorgekauwde keuzes.

De mensen die problemen hebben met Windows Vista moeten natuurlijk wel ergens terrecht kunnen met hun klachten, maar de manier hoe de Consumentenbond het in mijn ogen heeft aangepakt is niet de juiste denk ik…