Microsoft voert aantal updates door voor MCPers

mcp

Vanavond logde ik in op de MCP Memberwebsite Inloggen met Windows Live ID en mijn oog viel op het volgende bericht :

Reward, respect, recognition: More for MCPs (worldwide)‘.
Microsoft would like to thank you for your continued dedication to our technologies and your participation in the Microsoft Certification community. In return, we have enhanced our benefits program to help you showcase your skills and affiliation with Microsoft, advance your career and your technical knowledge, and make connections in the community.

Join a Live Meeting on October 31, 2007, to learn about the new benefits and plans for the future, and to participate in a Q&A session with the MCP Program Manager. Register for:

Natuurlijk had ik op Trika haar blog al gelezen dat er het een en ander ging veranderen, maar dat gedeelten ervan nu al doorgevoerd zouden zijn is natuurlijk wel prettig.

Overigens heb ik gelijk mijn profiel even aangemaakt via deze link. Ook biedt Microsoft nu de mogelijkheid om collega MCPers op te zoeken via de MCP Quick Search pagina.

Je kunt via je de MCP Memberwebsite ook een overzicht inzien van alle gehaalde MCP examens (wel eerst even inloggen met je Windows Live ID), maar wat ik ook tegenkwam in het lijstje met vernieuwingen waren de Transcript Manager en de Certificate Manager op de Certifications Showcase pagina van Microsoft.

Met de Transcript Manager kun je eigenlijk hetzelfde als via de Transcriptpagina op de MCP Memberwebsite, maar nu kun je je transcript als xps file downloaden en zelf in kleur uitprinten. Overigens is de Transcript Sharing pagina nog steeds beschikbaar om familie, vrienden, bekenden en ook onbekenden toegang te geven tot je online transcript dmv je Transcript ID en je Access Code. Vul eerst wel even een Access Code in op deze pagina zodat je Transcript door anderen te bekjken is via de volgende url : http://www.microsoft.com/learning/mcp/transcripts

Even voor het gemak alle links op een rij :

Download mijn Transcript via onderstaande link
xpsdownload