IT HerOlympics : Schrijf je nu in!

Zoals je al in mijn vorige berichten hebt kunnen lezen wordt op 6 maart a.s. een aantal nieuws producten van Microsoft gelanceerd, waaronder natuurlijk Windows Server 2008. Jij kunt hier ook bij aanwezig zijn, schrijf je snel in via onderstaande link!

inschrijven

Sprekers
Inspirerende nationale en internationale topsprekers en Microsoft-experts uit verschillende gewichtsklassen betreden de arena van IT HerOlympics, waaronder: John Craddock, Gerd Drapers, Brian Delahunty, Steffen Krause, Ronald Beekelaar, Ruud de Jonge, Steve Lamb, Tony Krijnen en Daniël van Soest.

Gadgets
U krijgt onderstaande zaken mee bij aanwezigheid op het evenement :

 • Windows Server 2008 Enterprise RTM Bits (64 + 32bit) + product key (software is ‘for internal testing & evaluation only’)
 • Visual Studio 2008 Standard RTM Bits – NFR FPP.
 • SQL Server 2008 CTP 5.0 with standard eval EULA (plus een voucher voor de final bits wanneer die beschikbaar zijn)
 • MS Press boek naar keuze
 • De content van deze unieke dag (**)

Kosten
De kosten van dit evenement bedrage € 99,00 (excl. BTW)

Locatie
Nieuwegeins Business Center
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

** U krijgt van een aantal sessies de presentaties/content mee. Op basis van het definitieve programma wordt dit bekend gemaakt

 • Sander Zegveld

  Heb me zojuist ingeschreven. dit keer laat ik de factuur gewoon bij mij thuis aankomen. Laatste keer dat ik zo’n betaald iets van Microsoft wilde bijwonen (InTrack) ging het helemaal mis…kreeg ik uiteindelijk wel de factuur maar was de InTrack al voorbij – en zonder betaling was je niet welkom.
  Tot 6 maart !

 • Sander Zegveld

  Heb me zojuist ingeschreven. dit keer laat ik de factuur gewoon bij mij thuis aankomen. Laatste keer dat ik zo’n betaald iets van Microsoft wilde bijwonen (InTrack) ging het helemaal mis…kreeg ik uiteindelijk wel de factuur maar was de InTrack al voorbij – en zonder betaling was je niet welkom.
  Tot 6 maart !

 • Danny

  Hey Helmer,

  Ik heb me ook ingeschreven, ga jezelf ook?
  Leuk om elkaar dan weer eens te spreken.

  Groeten Danny

 • Danny

  Hey Helmer,

  Ik heb me ook ingeschreven, ga jezelf ook?
  Leuk om elkaar dan weer eens te spreken.

  Groeten Danny

 • Hey Danny,

  Ik ga zeker ook heen…..

  Groeten,
  Helmer

 • Hey Danny,

  Ik ga zeker ook heen…..

  Groeten,
  Helmer

 • Hoi Helmer!

  Tof dat je ons evenement onder de aandacht brengt op je blog!
  See you all there!

  Tony Krijnen,
  Microsoft BV.

 • Hoi Helmer!

  Tof dat je ons evenement onder de aandacht brengt op je blog!
  See you all there!

  Tony Krijnen,
  Microsoft BV.