IT HEROlympics uitverkocht

Het is helaas niet anders, maar IT HerOlympics is uitverkocht! Zo is vandaag te lezen op het Microsoft HerOlympics blog. Mensen die zich nu nog inschrijven komen op een wachtlijst te staan :

Ondertussen leggen wij alweer de laatste hand aan de agenda en zijn bezig met alle sprekers, de planning en natuurlijk wie in welke zaal…|
Het  programma wijkt overigens wel iets af van wat u gewend bent van ons want naast de standaard PowerPoint / Demonstratie sessies zullen er ook een aantal meer interactieve sessies mogelijk zijn waarin bijv. alleen een whiteboard staat, een (panel) discussie wordt gehouden of waar je kunt praten met de techneuten die bij met ons RDP (Rapid Deployment Program) hebben meegedaan. Deze RDP klanten werken op dit moment al met bijv. Windows 2008 en staan open voor al uw vragen waar zij tegenaan liepen. Op deze manier hopen we dat het programma meer waarde biedt maar uiteraard zijn we daarbij op zoek wat u nu het leukste vindt.

Dit vragen we bij de registratie maar in het algemeen ben ik wel benieuwd op welke manier u het liefst informatie ontvangt in een sessies? Is dat PowerPoint (met wat demonstraties), een chalk en Talk (kleine zaal, geen PPT en een whiteboard), een Demo Mania sessie (Geen PPT, enkel demo) of juist “Ontmoet een klant”, panel discussie, Q & A sessies? Ik zou zeggen post een reply en laat het ons weten!

Voor degene die nu helaas te laat zijn met inschrijven is wellicht de lancering in Belgie op 11 maart (Met aansluitend de TechDays) in Gent nog een optie. Meer informatie daarover vindt u hier.

Thanks,