Tech-Ed IT Pro 2008 : Donderdag…een zware dag

TechEd-Logo

Aangezien we natuurlijk gisteravond aanwezig waren bij zowel het System Center Party feestje als de Dutch Country Drinks was het wat moeilijk op gang komen. Na een paar stevige bakken koffie en een paar hoofdpijntabletten ging het toch wat beter en heb ik een zeer interessante sessie van Steve Riley gevolgt over Privacy.

Privacy by Steve Riley

Op zich was de sessie zeer interessant, eigenlijk zijn de meeste sessies van Steve wel interessant (zowel voor de IT-er als voor de niet IT-er). Tijdens zijn sessie ging het eigenlijk over privacy en dan met name de vraag of je wel anoniem op internet aanwezig kunt zijn. 
Tijdens deze sessie vroeg Steve zich onderstaande vragen af. 

Can or should you...

Steve liet zien dat toch eigenlijk wel vreemd is dat je Offline je op allerlei vlakken redelijk  anoniem kunt gedrage, maar zodra je je Online begeeft wordt het je toch wel erg moeilijk (dan wel onmogelijk) gemaakt om compleet anoniem te blijven.

Zoals altijd was deze sessie met Steve weer zeer vermakelijk, maar na 75 minuten was het toch weer tijd om de zaal te verlaten.

Dag 4 - Steve Riley - Zaal loopt leeg