In Pictures : Windows 8 Developer Preview SetupIn Beelden : Windows 8 Developer Preview Setup

 

The first thing you want to do when you have downloaded the Windows 8 Developer Preview is to install it….just check out the screenshots below to see the installation process. If you want to see the pictures of the configuration-part of the installation….just click here.

image

Het eerste wat je wilt doen als je de Windows 8 Developer Preview hebt gedownload, is hem installeren….bekijk hieronder het installatieproces in beelden. Als je de beelden van het conifguratie-deel van de installatie wilt zien…dan moet je hier even klikken.

.image

image

image

image

image

image

image

image

image

After the installation has finished, the system will be rebooted and you can start the ‘configuration’…

image

image

image

image

image

image

image

image

Nadat de installatie succesvol is afgerond, zal het systeem opnieuw opstarten waarna begonnen kan worden met de ‘configuratie’….